Skip to content
Nalazite se ovdje: Home Novosti
Novosti


otišla je Tara Ispis E-mail

OTIŠLA JE TARA

tara4

 1.6.2018. u  22:30 napustila nas je Shababu Tara,moja prva riđbekica s kojom sam prije 11 godina otvorila uzgajivačnicu Neomele i s kojom sam proživjela skoro punih 13 godina. Putovala je sa mnom,radila,planinarila,gdje ja tu i ona,u dva legla rodila 20-ero prekrasnih štenaca. Bila je majka,baka,prabaka,praprabaka mnogim generacijama(poznati sin Berry Neomele,Chery Neomele,Ada Neomele...i svo njihovo potomstvo od kojih već imamo tri uzgajivača riđbeka u Hrvatskoj)moja inspiracija,prijateljica i najveća životna učiteljica.

Svima koji su je znali bila je kao i svi moji psi poput čovjeka.Jučer me čakala da završim sa sadnjom vrta,skuham večaru i večeram,zvala me i uz zadnji krik otišla u mom naručju,mirno i tiho baš kako bih i sama voljela umrijeti da sam u krilu osobe koja me voli,koja me ne napušta ni u najtežim i najgorim minutama života,već je uz mene,drži me za ruku i pomaže mi napustiti ovaj svijet.
Opraštale smo se cijeli tjedan,od kad je veterinar prošle subote predložio da je u ponedjeljak dovedem uspavati. Moj odabir je bio da ostane doma i da ode okružena svojom obitelji Ada,Bella,Elvis,Fila i ja,na mjestu koje je voljela i da bude odabir njene duše kad će nas napustiti.
Plakala je tiho kao na drugoj fotografiji,spustivši pokoju suzu i samo neka mi još netko kaže da su oni samo životinje...
Za mene oni su bića koja su mnogo suosjećajnija,koja imaju dušu,emocije i bezuvjetnu ljubav. Mogli bi i mnogi ljudi štošta od njih naučiti.
Puno smo toga prošle zajedno i veliko joj hvala na svakoj sekundi života provedenoj zajedno!

tara6

Tara

tara2

 

tara3

tara04

 

 
O E LEGLU Ispis E-mail

O LEGLU E!

 

LEGLO-E

 

 

 

...SLIKA SVIH ZAJEDNO SA OSAM TJEDANA STAROSTI, PRIJE ODLASKA U NOVE DOMEVE....

Više...
 
LEGLO E U OSMOM TJEDNU Ispis E-mail

LEGLO E OSMI TJEDAN!

 

ot11z

 

Više...
 
Leglo e u sestom tjednu Ispis E-mail

LEGLO E U ŠESTOM TJEDNU!

Prvi puta bili vani,vozili se u autu i posjetili grad.

ST30 - kopija

 

Više...
 
LEGLO E PETI TJEDAN Ispis E-mail

 

LEGLO E U PETOM TJEDNU!

U ovom tjednu je počela faza odgoja koju odrađuje mama Ada a i ostali stariji članovi čopora,baka Tara i teta Bella.Štenci su jako veseli,razigrani i počeli su juriti,igrati se te jako dobro napreduju. 

PT12

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 12

Promijeni jezik

English

Anketa

O životu...

Moje veselo društvo od tri udomljena psa naučilo me istinskom poštovanju prema svemu živome na svijetu:
kamenu, stablu, ptici, ljudima.
Aleksandra

O prijateljstvu...

Psi su moji najbolji prijatelji.
Lela