Skip to content
Nalazite se ovdje: Home
RASPLOZIVI ŠTENCI
Nedjelja, 06 Siječanj 2019 13:58

RASPOLOŽIVA DVA VRHUNSKA MUŠKA ŠTENETA IZ H LEGLA

hatch-and-happy1

 

 

HAPPY i HATCH

Danas su stari osam tjedana i prvi su puta bili vani na snijegu. Oba su šteneta u potrazi za novim vlasnicima i ako vam se svidi koji od njih slobodno me kontaktirajte na 0989511506 za više informacija.

Ova dva prekrasna dečka iz H legla od super su zdravih,staloženih,mirnih i uspješnih roditelja Int. Ch. Kangelani"s Perfect Choice(uvežen iz Norveške) i File Neomele(posebna,meni najdraža kujica iz mog uzgoja)Traže svoj dom i obitelj koja će im pružiti adekvatnu ljubav,aktivnost,brigu,njegu,hranu i odgajati ih adekvatno,dosljedno,čvrsto, koliko god vremenski bude potrebno.

Psi će biti čipirani,3 x cijepljeni protiv zaraznih bolesti,5 x čišćeni protiv crijevnih parazita,imati pet putovnicu u koja je ujedno i zdrastvena knjižica i u njoj svu evidentirane sve radnje vezane uz cijepljenja i druge preventivne radnje vezane uz zdravlje. Radi se sa njima na socijalizaciji(na razne predmete,zvukove,ljude,djecu,konje,drugačiju okolinu,vožnju u autu,pucanj.....)od trenutka rođenja do odlaska iz uzgajivačnice.

Oba psa su u standardu pasmine,sa velikim potencijalom za izložbe i mogli bi izrasti u jako lijepe parnjake.Bit će spremni za odlazak u svoje obitelji nakon 8.2.2018.  kad prođu treće cjepivo protiv zaraznih bolesti sa 12 tjedana.

Happy

pšenične je boje,sa crnom maskicom i pravom baby facom. Ima malu bjelinu na prsima i na prednjim šapicama.Ljupkog je i neodoljivog pogleda. Živahan je i razigran,može imati potrebe za više aktivnosti. Najbolji je za vlasnika koji već ima neko iskustvo sa psima. Brzo uči i voli učiti.Jako se voli maziti i prava je radost...

 

happy3

HHAPPY

happy6

happy2

3aHAPPY1

 

 

HATCH

Ima prekrasnu glavu,tamnije pšenične boje sa crnom maskicom i vrlo malo bjeline na prsima.Dobrih kuteva i veliki potencijal za izložbe. Jako umiljat i mirnije naravi.Dobro reagira na čvrsto,dosljedno,pravedno postupanje.Razigran i vedrog raspoloženja,također jako je mazan i vesele naravi.

hach4

4bHATCH

hach8

hach10

HATCH1

 

 

 

Promijeni jezik

English

Anketa

O životu...

Moje veselo društvo od tri udomljena psa naučilo me istinskom poštovanju prema svemu živome na svijetu:
kamenu, stablu, ptici, ljudima.
Aleksandra

O prijateljstvu...

Psi su moji najbolji prijatelji.
Lela